DoaBuy @ SBS6 Woontrends

Het wekelijkse SBS6-programma "Woontrends" heeft in 2022 weer een nieuw seizoen vol interessante afleveringen over wonen en interieur. DoaBuy heeft natuurlijk ook een uitgebreide collectie woonaccessoires, meubelen en seizoensartikelen om het huis klaar te maken voor Kerst of Halloween dus ook DoaBuy komt ook regelmatig langs in dit inspirerende woonprogramma!

Heb je de aflevering met onze wooninspiratie gemist? Hieronder vind je ze terug!

Woontrends Aflevering 10: Kerstdecoratie aan tafel


Het is toch zonde als je hele huis er fantastisch uitziet deze Kerst en de kersttafel, waar je zo veel tijd doorbrengt, blijft achter? Maar hoe maakt je die dinertafel dan net zo gezellig? Cathy neemt je mee door de wereld van de tafelaankleding.

Woontrends Aflevering 9: Honeycomb ornamenten


Dit jaar zijn de papieren honeycomb ornamenten niet aan te slepen! Cathy laat diverse modellen en kleurtjes zien waar elk huis, kantoor of restaurant een mooie klassieke kerstsfeer door krijgt. Check die dikke kwaliteit papier en die handige magneetjes!

Word jij er ook helemaal creatief van?! Shop ze hier

Woontrends Aflevering 8: Kerstverlichting en kransen


De 8e aflevering alweer! Deze keer duiken Wendy-Kristy en Cathy in de gezellige kerstlichtjes en prachtige kransen. Samen maken ze ook buiten een sprookjesachtige kerstsfeer.

Woontrends Aflevering 7: Moderne kerst


Uitgekeken op een groene boom met rode ballen? Of heb je een winkel aan te kleden? Denk ook eens aan zwarte, roze of fiber optic bomen! Kijk mee en laat je inspireren.

Woontrends Aflevering 6: Kunstkerstbomen


Daar zijn de kerstkriebels weer! Dat betekent het huis omtoveren voor de donkere dagen. En een mooie kerstinrichting begint met een goede kunstkerstboom! Cathy vertelt waar je op moet letten.

Woontrends Aflevering 5: Welkom Sinterklaasje!


De Sint komt weer bij alle grote en kleine kindjes op bezoek! Tijd om een blik te werpen op alle leuke cadeautjes die je bij DoaBuy kunt krijgen.

Woontrends Aflevering 4: Home en deco


Tijd om het huis weer een beetje aan te kleden nu we weer meer binnen zitten. Woontrends kijkt met Cathy mee naar leuke kussens en accessoires om het huis met een kleine ingreep een andere look te geven.

Woontrends Aflevering 3: Halloweenhuis


SBS is weer op bezoek bij Cathy van Cranenbroek, nu voor een blik in het Halloween-huis! Ze neemt plaats aan tafel tussen de griezels en de spinnen waar ze het uitgebreid hebben over het aankleden van je Halloweenfeestje met de leukste en engste Halloween decoraties.

Woontrends Aflevering 2: Halloweenhuis


Deze keer gaat "Woontrends" op bezoek bij Cathy van Cranenbroek om hun Halloween Haunted House te bekijken.

Ze hebben het over trick or treaten en ze bekijken en bespreken enkele spooky Halloweendecoraties zoals enge heksen die bewegen, geluid maken en lichteffecten geven, maar ook harige spinnen, pompoenslingers en lampjes.

Volgende keer meer Halloween!

Woontrends Aflevering 1: Alles voor je huisdier


Deze aflevering van het sbs6 programma "Woontrends" gepresenteerd door de vrolijke Wendy-Kristy Hoogerbrugge gaat helemaal over dieren en alles wat je nodig kan hebben. Wendy is op bezoek bij Cathy van Cranenbroek en hun hondje Dushi en bespreekt onder andere hondensnack, voerbakken en riemen.