Laat je inspireren! - Cadeauinspiratie 2022

Nuttige cadeautjes, maar dan leuk

In deze dure tijden is het helemaal niet zo gek om te denken aan nuttige cadeautjes voor verjaardagen, Sinterklaas of Kerst. Natuurlijk niet die geitenwollensokken waar niemand op zit te wachten, maar een combinatie van leuk om te krijgen en zinnig om te hebben.

Denk bijvoorbeeld aan Items die je toch moet hebben zoals een koffiezetapparaat of een waterkoker, maar dan een mooiere en luxere versie dan de ontvanger zelf zou uitzoeken. Zoals een super leuke retro ontbijtset met een fluitketel-model waterkoker en een broodrooster in vintage groen of wit. Of een programmeerbaar koffiezetapparaat of mooi espressoapparaat.

Of wat dacht je van een gourmetset, fondueset of crepemaker? Eten moet je toch, en funcooking is dan de manier om een gezellig avondje in te kleden. Lekker saampjes, met het gezin of met een groep vrienden de tijd nemen voor elkaar. En ook nog eens gezond, omdat je de tijd neemt voor je maaltijd.

Heeft diegene alles al? Scroll dan vooral verder voor nog meer leuke, nuttige cadeautips!

Decoratief en functioneel

Natuurlijk beperken de nuttige cadeautjes die leuk zijn om te krijgen zich niet tot de keuken! Dat is maar een klein gedeelte.

Zo kan iedereen kan wel wat orde in de chaos gebruiken. Mooie opbergbakken die het interieur eer aan doen, een super fancy tijdschriftenrek om die groeiende stapel post in te vegen, of een net sleutelkastje voor wie altijd zijn sleutels kwijt is.

Voor wie veel sieraden of horloges heeft kun je ook denken aan een mooie luxe opbergbox met zachte velours binnenvoering. Zo worden krassen voorkomen en blijven al die luxe sieraden langer mooi. Bijkomend voordeel is dat ze overzichtelijk zijn opgeborgen, dus zoeken is verleden tijd.

Toch een klein beetje meer de luxe kant opgaan? Een lekkere geur voor in huis doet het ook altijd goed. En als je een mooi flesje geeft dan kan de ontvanger die daarna ook nog een keer bijvullen uit een minder luxe verpakking.