Beste DoaKings en DoaQueens,

It’s time to say goodbye, DoaBuy is helaas gesloten. Door externe omstandigheden sluit DoaBuy noodgedwongen haar deuren.

DoaBuy kan melden dat al haar (ex-)collega’s elders nieuwe uitdagingen hebben gevonden. Hartelijk dank aan alle collega’s voor de inzet alsook voor het begrip en succes gewenst in de toekomst.

DoaBuy kan ook melden dat met alle toeleveranciers in goed overleg een uitkomst is gevonden. Ook een hartelijk dank je wel voor alle toeleverancier die DoaBuy hebben geholpen met de op- en afbouw van DoaBuy.

DoaBuy kan tot slot melden dat alle openstaande bestellingen nog verwerkt en uitgeleverd gaan worden voor onze klanten. Door de snel inkrimpende voorraad is het mogelijk dat producten die besteld zijn, niet meer op voorraad zijn waardoor onze Customer Service gaat kijken voor een gepaste oplossing. Onze klantenservice blijft geopend via e-mail voor vragen hierover via support@doabuy.eu . Wij proberen binnen 2 werkdagen te reageren. Dank voor het begrip.

Wij nemen hierbij afscheid van al onze DoaKings en DoaQueens. Bedankt voor het vertrouwen en bedankt voor het avontuur dat jullie samen met ons hebben willen delen!