Laat je inspireren! - Goede voornemens voor 2023: Hoe houd je ze vol?!

Goede voornemens

Zo houd jij ze vol!

Een nieuw jaar is het beste moment om het roer om te gooien en het anders of beter aan te pakken. Waarschijnlijk bedenk jij ook elk jaar weer goede voornemens om vervolgens na een paar weken te ontdekken dat je toch niet zo goed bent in het volhouden ervan. Dat kan anders! DoaBuy helpt je om je goede voornemens dit jaar wél tot een succes te maken.

We zetten hieronder een paar goede voornemens op een rijtje met wat items die je op weg kunnen helpen!

Voornemen: Meer bewegen!

Het goede voornemen dat bij bijna iedereen op de eerste plaats staat, is; meer bewegen. Meer bewegen is niet alleen goed om fysiek gezond te blijven, maar ook om geestelijk happy te blijven. Sport vermindert stress waardoor je minder vatbaar bent voor somberheid, depressies en angsten. Je vraagt je bijna af waarom het dan toch zo lastig is om het bewegen vol te houden.

DoaBuy geeft je een nudge in de goede richting. We hebben een breed assortiment sportattributen voor je eigen home gym. Blijf bijvoorbeeld fit met dumbbells of kettlebells, trek je op aan de optrekstang die je aan je deur kunt hangen of daag jezelf uit door oefeningen met het trainingswiel.

Stel jezelf haalbare kortere termijn doelen en beloon jezelf met iets leuks als het je lukt! "Een beach body" eind januari is dus voor de meeste van ons geen haalbaar doel! Maar 2 kilo kwijt zijn na een maand is dat wel. Probeer vooraf momentjes in te plannen in je week voor je sportieve bezigheden. Alle beetjes helpen. Dat kan al bestaan uit elke dag voor het koken een paar oefeningen met je dumbbells. Go get 'm tiger!

Voornemen: Gezond eten!

Nummer twee op de lijst van goede voornemens; gezonder eten! Gezonde voeding is niet alleen goed voor je lijf, maar wanneer je de juiste voedingsmiddelen eet en drinkt, houd je ook je geest scherp en nemen kansen op bepaalde ziektes op latere leeftijd af. Eten bereid in de oven bevat veelal minder vet en behoudt de natuurlijke smaak. Drink je veel koffie? Dan is het misschien wel goed om een paar koppen door thee te vervangen, want natuurlijke thee is vaak gezonder.
Meer groenten en fruit eten? Met een blender maak je de lekkerste smoothies en kom je daar veel makkelijker aan. Blenden is beter dan juicen want je gebruikt alles en haalt niet de vezelrijke velletjes eruit. En voor die momenten dat je toch even wil snacken, is de airfryer een goed alternatief voor de friteuse.

Voornemen: Geniet!

Het belangrijkste voor elk jaar is; geniet van het leven! Doe wat je leuk vindt, ontspan en blaas af en toe lekker stoom af. Dat werkt allemaal stressverlagend en is in het stressvolle leven wat de meeste mensen leiden heel belangrijk.

Er is zo weinig tijd, het is zonde om er niet van te genieten. Vier bijvoorbeeld je verjaardag dit jaar uitgebreid en kleed de feestruimte aan met een van onze partysets en drink op dat feestje een heerlijke cocktail - of mocktail. Of doe gek en maak samen met je partner of beste vriend(in) sushi en creëer thuis je eigen Japanse restaurant.
Drukke dag gehad? Laad dan lekker op met een massagekussen of massagemat.

Genieten van het leven kan op veel manieren; met deze tips start jij meteen in het begin van het jaar al met living the good life.

Voornemen: Keep it clean!

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd wordt er altijd gezegd. Het is een feit dat je gedachten minder chaotisch zijn als er weinig door het huis slingert.

Een mooi voornemen is dus om alle rondslingerende spullen netjes op te bergen. Natuurlijk wil je de spullen niet allemaal meteen weg doen en moet alles stof- en vochtvrij weggezet kunnen worden. Met de opbergboxen van DoaBuy blijven jouw spullen netjes. Berg ze op in een berging, zolder of garage en ervaar eens rustig of je al die spullen nog nodig hebt. Heb je ze een jaar later nog niet nodig gehad? Dan kun je eventueel kijken of je er andere mensen blij mee kan maken. Mooie manier om voorzichtig te ontspullen.

Wist je trouwens dat wij ook alles verkopen voor de grote schoonmaak in huis? Dus neem deze winter de tijd om je huis een zen oord te maken en begin als de eerste zonnestralen door het raam schijnen aan de schoonmaak.
Pedal bin bamboo 3L grey Pedal bin bamboo 3L grey , Grey, medium Sale
Pedal bin bamboo 3L grey 5 Five Simply Smart
€ 13,79 € 9,65

Voornemen: Doe iets voor een ander!

Je hebt vast wel iemand in je omgeving die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Je kunt je in het nieuwe jaar voornemen wat extra’s te doen voor een ander die het moeilijk heeft. DoaBuy heeft veel leuke artikelen die je als cadeautje kunt geven. Koop bijvoorbeeld een fotolijstje en doe daar meteen een foto in van jou en degene die jij een hart onder de riem wil steken. Of verras een dierbare met een altijd groene kunstplant om de kamer wat op te fleuren. Een dromenvanger is een leuk symbolisch cadeautje dat het goed doet. Bij DoaBuy is er zo veel keus, je vindt altijd het geschikte cadeau!